mistgenerator

Inbrekers hebben maar een paar minuten nodig om uw bezittingen te stelen. Een mistgenerator zorgt ervoor dat dit uitgesteld wordt of zelfs uitgesloten. We moeten er gezamenlijk voor zorgen dat inbrekers het zo moeilijk mogelijk krijgen. De nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van inbraakpreventie helpen hierbij. Een mistgenerator is hier een uitstekend voorbeeld van. Het blijkt dat dit systeem bijzonder effectief is bij het beveiligen van huizen, bedrijfspanden en winkels. Ik vertel er in mijn blog op Winkelsurfen.nl graag meer over.

Een mistgenerator is het perfecte beveiligingssysteem

Toen ik een alarm rookgenerator ging aanschaffen wist ik het eigenlijk al zeker. Dit houdt al het ongewenste bezoek buiten. De bijzondere vernieuwing op het gebied van inbraakpreventie moet ervoor gezorgd hebben dat inbrekers het een stuk lastiger hebben gekregen. U vraagt zich misschien af hoe het werkt. U sluit de mistgenerator aan op uw gewone alarmsysteem en u plaatst ze in de kamer waar de mist in gespoten moet worden. Op het moment dat het alarm afgaat, dus als ongewenst bezoek binnen staat, spuit de mistgenerator een ondoordringbare laag mist de kamer in. Het zicht wordt hier volledig door beperkt. De schrikreactie die de inbreker heeft geeft de mist genoeg seconden om de gehele ruimte te vullen. Een vluchtactie is wat vrijwel elke inbreker zal gaan doen. Deze systemen zijn dus niet zo zeer preventief, maar belemmeren de inbraakpoging volledig.

Er wordt snel actie ondernomen met een mistgenerator

Het is erg leuk, een alarmsysteem in uw huis. Een mistgenerator onderneemt direct actie, dat doet een alarmsysteem niet. De politie heeft vaak 10 tot 15 minuten nodig om uw huis te bereiken. Dan is de inbreker vaak al gevlucht. Een mistgenerator blokkeert de inbraakpoging direct, waardoor dit product uiterst effectief is. De ondoordringbare mist zorgt ervoor dat de inbreker niet meer kan zien wat hij wil stelen. Wat niet zichtbaar is, kan lastig gestolen worden.

Niet schadelijk voor mens, dier en milieu

U hoeft zich absoluut geen zorgen te maken over de uitstoot van de mist. Dit is namelijk niet schadelijk voor mens, dier en milieu. U kunt de mist gewoon rustig inademen en ook uw huisdieren kunnen prima blijven zitten. Had u nog eten op tafel staan? Zelfs dat is geen enkel probleem. De mist verdampt gewoon weer en u ziet er niets van terug. U heeft dus ook geen opruimwerkzaamheden en u hoeft niets schoon te maken. Dat zijn overduidelijk grote voordelen aan deze apparaten.