Magic Marine plaatje

De eerste lenteachtige dagen hebben we achter de rug. Het duurt niet lang meer of we kunnen zonder kou te vatten weer lekker het water op. Nederland is een echt zeilland. Het is niet voor niets dat we op de meeste olympische spelen medailles binnenhalen op de zeilonderdelen. Bij zeilen hoort goede zeilkleding en als je goede zeilkleding zegt zeg je al snel Magic Marine. Zonder te twijfelen durf ik hier te schrijven dat Magic Marine het toonaangevende zeilmerk is. Ze hebben een forse voorsprong opgebouwd op het gebied van kwaliteit en daarom kiezen de wedstijdzeilers massaal voor dit merk. Hoogste tijd om wat meer te vertellen over dit merk en wat ze zoal aanbieden. Lees er snel meer over in dit blog.

Vanuit welke drijfveer is Magic Marine ontstaan.

Magic Marine is letterlijk ontstaan doordat een groep zeilers tegen elkaar zeiden dat de kwaliteit van de zeilkleding te wensen overlaat. Deze groep wilde daar graag wat aan doen en zo is Magic Marine ontstaan. Deze groep zeilers betrof een groep catamaranzeilers die met elkaar op zee wedstrijden zeilden. Ze ergerden zich aan de kwaliteit en functionaliteit van het aanbod zeilkleding op dat moment. Vanaf het begin was dus al heel duidelijk dat de propositie het leveren van kwalitatief hoogwaardige zeilkleding was. Met een uitzonderlijke goede kwaliteit. Vanaf het begin vind de ontwikkeling ook in samenspraak met wedstijdzeilers plaats. Hier steken ze veel tijd en energie in. Deze strategie heeft geen windeieren gelegd. Ze hebben op de aspecten kwaliteit en functionaliteit een forse voorsprong opgebouwd en zijn hierop toonaangevend. Dit feit resulteerden erin dat wedstijdzeilers almas kozen voor dit merk en dat ze marktleider zijn geworden in de wedstrijdzeilsport. Nog steeds zijn er veel wedstrijdzeilers die niet alleen hun naam verbonden hebben aan het merk, maar die ook een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit.

Het assortiment van Magic Marine

Op het gebied van wedstrijdzeilen is hun assortiment vrij compleet. Een belangrijke onderdeel zijn de wetsuits. Hierin hebben ze ook een breed aanbod en door de kwaliteit kan je als wedstrijdzeiler je seizoen verlengen. Ze hebben namelijk wetsuits die geschikt zijn voor koudere temperaturen. Uiteraard als het warmer wordt is hun aanbod ook zeker compleet. De wetsuits zijn gemaakt om vooral makkelijk in te kunnen bewegen. Een belangrijk aspect in de wedstrijdzeilsport. Daarnaast is er aan de kwaliteit gewerkt door de delen die meer belast worden sterker te maken. Bij zeilen zijn dit weer andere delen dan bijvoorbeeld windsurfen.