MKB-afval.nl

Produceert uw bedrijf regelmatig bedrijfsafval en bent u niet tevreden met uw huidige afvalinzamelaar? Overweeg dan om MKB-afval.nl in te schakelen. MKB-afval.nl is een specialist in het verzamelen en verwerken van bedrijfsafval. Zo werken ze met vaste all-in prijzen waardoor u nooit verrast wordt door een rekening. Transparant, duidelijk en eerlijk. Zo is MKB-afval.nl wellicht het beste te omschrijven. Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Hier ontdekt u alles over deze ervaren afvalinzamelaar!

Bedrijfsafval inzamelen voor één prijs en meer voordelen

Laten we beginnen met de pluspunten om voor MKB-afval.nl te kiezen. Zo is het een groot pluspunt dat deze afvalinzamelaar alles regelt wat betrekking heeft op uw bedrijfsafval voor één vaste prijs. Afhankelijk van uw wensen wordt er een maandbedrag vastgesteld door MKB-afval.nl. Dit is de vaste prijs die u moet betalen. U zult geen torenhoge rekeningen meer ontvangen voor het verwerken van uw bedrijfsafval. Door in zee te gaan met deze afvalinzamelaar heeft u alles geregeld voor een all-in prijs.

Een ander groot pluspunt is het feit dat u nergens aan vast zit wanneer u MKB-afval.nl gebruikt voor het verwerken van uw bedrijfsafval. Het is namelijk mogelijk om uw abonnement per maand op te zeggen. Hierdoor zit u nergens aan vast voor een lange tijd. Bij MKB-afval.nl heeft u zelf alles in de hand. Bovendien kunt u altijd contact opnemen wanneer u vragen heeft of wanneer er zaken niet helemaal duidelijk zijn. De klantenservice van deze afvalinzamelaar is direct bereikbaar, zeer vriendelijk en staat u graag te woord.

MKB-afval.nl – alles geregeld in een paar stappen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden met deze afvalinzamelaar? Dan wilt u uiteraard weten hoe u dan een container voor uw bedrijfsafval regelt bij MKB-afval.nl! Het gaat heel simpel in zijn werk. U selecteert ten eerste welk soort bedrijfsafval u heeft. Hier kunt u een keuze maken uit de meest gangbare afvalsoorten. Denk bijvoorbeeld aan restafval, organisch afval en zelfs archiefvernietiging. Wanneer u een afvalsoort heeft gekozen, is het selecteren van een container de volgende stap.

Bij MKB-afval.nl  kunt u een keuze maken uit diverse formaten voor uw container. De kleinste optie heeft een inhoud van 240 liter en de grootste kan maar liefst 1700 liter bevatten. Het kiezen van een container is afhankelijk van de hoeveelheid bedrijfsafval u produceert. Zit u regelmatig met veel afval? Dan is een grote container de logische oplossing. Wanneer u een container heeft geselecteerd, resteert u nog één stap. U kunt aangeven hoe vaak de container geleegd moet worden. Dit wordt ook wel de ophaalfrequentie genoemd. Zo ziet u maar hoe eenvoudig het kan zijn om alles omtrent uw bedrijfsafval te regelen bij MKB-afval.nl!