Nikon D5

Ben jij een fanatieke amateur fotograaf of maak jij prachtige foto’s voor je beroep? Dan heb je vast en zeker al iets gehoord in de wandelgangen over de nieuwe Nikon D5. Deze bijzondere camera heeft specificaties waar je enorm blij van wordt. Hierdoor is de camera perfect voor vrijwel iedere situatie. Met een 20.8 megapixel fullframe is de Nikon D5 uitermate geschikt voor zowel professioneel gebruik als voor hobby doeleinden. Met deze bijzondere camera zal je werkelijk niets meer missen. Ontdek hier de specificaties van de Nikon D5.

Haarscherp beeld met de Nikon D5

De nieuwe camera van het merk Nikon is werkelijk een opmerkelijk model te noemen. Dit DSLR model is voorzien van een fix-formaat 20,8 megapixel sensor en heeft een iso-bereik van 100 tot 102.400. Bovendien is het mogelijk om in Ultra HD 4K video’s op te nemen. Je kan dus wel concluderen dat je met de Nikon D5 altijd haarscherp beeld hebt. Dit geldt voor zowel fotografie als video opnames. Je kan de instellingen volledig aanpassen aan jouw voorkeur. Dit maakt de camera uitermate geschikt voor vrijwel alle werkzaamheden. Daarnaast moeten we ook even stilstaan bij de geweldige autofocus van de Nikon D5.

De autofocus van de Nikon D5 wordt door experts al subliem genoemd. De camera is namelijk uitgerust een uitermate goede gevoeligheid wat betreft de autofocus. Zelfs bij minder ideale situaties, zoals weinig licht, krijgt de Nikon D5 het nog steeds voor elkaar om prachtige foto’s te maken. Daarnaast is de onderwerpherkenning tevens een zeer handige tool die je ondersteunt tijdens het schieten van beelden. Dankzij de instelbare Frames Per Second is het zelfs mogelijk om ontzettend langzaam beelden te fotograferen. Dit is mogelijk met een snelheid van maar liefst veertien beelden per seconde!

Nikon D5 – technische kenmerken

Uiteraard moeten de technische kenmerken van de Nikon D5 ook even benoemd worden. Deze nieuwe spiegelreflexcamera is uitgerust met een helder touchscreen van 3.2 inch. Het scherpstellen van het beeld gebeurt door middel van een systeem met 153 AF-punten en 99 kruissensoren. Hierdoor heb je vrijwel altijd een perfect beeld. Daarnaast heeft deze camera een ingebouwde stereo-microfoon. Tot slot is de nieuwe spiegelreflexcamera uitgerust met twee XQD-geheugenkaart sleuven en een ethernet-poort.

Je zou uren door kunnen gaan over de vele bijzondere specificaties en kenmerken van de nieuwe Nikon camera. Dat hoeft eigenlijk niet. Ervaar het zelf! Loop een winkel binnen en probeer het een en ander uit. Je kan er ook voor kiezen om op het internet allerlei prachtige opnames te bekijken die zijn gemaakt met deze prachtige camera. Al met al is de nieuwe Nikon D5 zeer bijzonder, interessant en ontzettend coole camera.