Door tuinschermen in je tuin te plaatsen verhoog je de privacy, zonder je prachtige stukje groen helemaal in te bouwen. Niets is lekkerder dan genieten van de zon in je eigen achtertuin. Even geen televisie, smartphone of laptop, maar alleen jij, het gras en de zon. Hoewel de buren vriendelijk en gezellig zijn, wil je ook wel eens een momentje voor jezelf. Samen met je gezin barbecueën, of je kinderen duwen op de schommel om te zien wie er hoger kan. Je hebt dan geen zin in willekeurige voorbijgangers en buren die steeds een praatje komen maken. Wanneer je even lekker wilt zonnen op je comfortabele houten tuinstoel is het ook wel zo prettig als niet de hele buurt je kan zien. Door doordacht tuinschermen te plaatsen kun je blijven genieten van de ruimtelijkheid, maar zorg je ook dat jouw tuin privé blijft.

Maatwerk volgens jouw eigen ideeën

Of je nu op zoek bent naar tuinschermen die simpel ogen, gemaakt zijn van degelijke planken of juist een eigenzinnig design hebben. Bij Hillhout vind je een enorm assortiment om uit te kiezen, maar daar blijft het niet bij! Heb je unieke ideeën of wil je iets speciaals in jouw tuin? Profiteer dan van de deskundigheid en ervaring van gepassioneerde houtliefhebbers. Met doordacht maatwerk en vakkundig advies is jouw visie voor de tuin te realiseren. Schaduw op dat plekje waar het wel heel heet wordt in de zomer, beschutting uit die windrichting waardoor je in de lente wat vroeger naar binnen gaat. Met slim geplaatste tuinschermen wordt jouw achtertuin een waar paradijs, voor je hele gezin.

Richt je tuin in volgens je eigen fantasie

Met een klimrek, glijbaan of zandbak in je tuin zijn je kinderen zo druk bezig met buiten spelen dat ze zelfs vergeten dat er een televisies en spelcomputers bestaan. Buiten spelen is gezond! Ook voor grote mensen! Wie kan er hoger op de schommel? Bouw je eigen paradijs met scherp geprijsd tuinhout dat volledig voldoet aan jouw ideeën. Een barbecue in de zomer, een avondje op je veranda bij een prachtige, heldere lenteavond. Alles is mogelijk met het mooiste tuinhout in je achtertuin. Een knus tuinhuisje, waar de fietsen staan. Maar waar ook ruimte is voor je grasmaaier, de kussens voor je tuinstoelen en -banken, al je gereedschap, je parasol en zelfs je barbecue. De mogelijkheden zijn haast eindeloos!

Snel schakelen

Omdat er uit eigen voorraad wordt geleverd kan er ook snel worden geschakeld. Dat betekent korte levertijden! En door een bezorgservice onder eigen beheer is de levering van jouw tuinschermen, veranda, tuinhuisje of schommelset wel heel flexibel. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw tuinhout op zaterdag te ontvangen. Door een hoge omloopsnelheid kunnen bovendien scherpe prijzen worden gehanteerd. Profiteer dus van een groot assortiment, lage prijzen en waanzinnige service. Voor je het weet wil je je tuin nooit meer verlaten. Geniet van de zomer!