dassy plaatje

DASSY Werkkleding staat voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Alle eigenschappen die je nodig bent tijdens een werkdag en een goede slijtvastheid voor een lange levensduur. Het assortiment bestaat uit een complete outfit werkkleding, van een werkbroek tot werksokken. Voor zowel zelfstandigen als grote bedrijven kunnen een mooie outfit samenstellen uit de verschillende collecties. Het voordeel voor bedrijven is dat DASSY een twee kleuren concept heeft. Hierdoor kunnen de werknemers in huisstijl worden aangekleed. De kleurencombinaties zijn in vele verschillende items verkrijgbaar waardoor er voor iedereen een passende set werkkleding kan worden gekozen.

DASSY Werkbroek

Één van de bekendste items uit het assortiment werkkleding is de werkbroek. De broeken zijn ontwikkeld voor een maximale slijtvastheid. De stiknaden zijn drie-dubbel gestikt wat ervoor zorgt dat de naden ijzersterk zijn. Vaak is het kruis een bekend scheurplek. Hier zijn de stoffen nog eens extra over elkaar gezet om het uitscheuren te voorkomen. De verschillende collecties hebben voor ieder vakgebied een passende werkbroek. Nog steeds het meest verkocht is de Classic collectie. Deze kleding is uitgevoerd in een klassieke pasvorm met

DASSY Werkjas

Tijdens een werkdag kan een werkjas een belangrijk item zijn in de outfit. Wanneer het regent wil je natuurlijk dat de jas beschermt tegen het regenwater en je andere kleding droog blijft. Ook wil je niet dat deze buiten-laag niet ademt waardoor je veel zweet produceert. Met de technische stoffen van tegenwoordig die ook worden gebruikt in de werkjassen is het niet langer nodig om oncomfortabel de dag door te gaan. De meest verkochte DASSY Werkjas zijn de Chatel en Tignes. Deze warme fleece gevoerde winter werkjassen zijn gemaakt van sterk beaver materiaal wat is behandeld met een waterafstotende Teflon coating. Een werkjas met een moderne pasvorm en functionaliteit zijn de Gravity Softshell Werkjas en Hyper Functionele Werkjas.

DASSY Werkschoenen

Naast werkkleding heeft DASSY ook een ruim assortiment werkschoenen en accessoires. Werkschoenen zijn een belangrijk onderdeel van de outfit en goede schoenen zijn onmisbaar tijdens een lange werkdag. Werkschoenen zijn verkrijgbaar in een laag of hoog model en met verschillende veiligheidsnormen. De meest verkocht veiligheidsnorm is S3. Een veel verkocht model is de DASSY Hermes, dit is een hoog model met S3 normering.