duitse vlag

Helaas doet ons land dit jaar niet mee met het WK, wat een grote teleurstelling is. Het is verschrikkelijk om niet je eigen land te kunnen supporten tijdens de belangrijke wedstrijden. Als je eerste keuze niet mee doduitse vlaget dan ga je natuurlijk voor een buurland! Ik zie mezelf al helemaal voor me met een Duitse vlag in mijn handen juichend voor die Mannschaft! Waar de Nederlandse supporter spullen altijd makkelijk te vinden zijn, kun je de Duitse attributen niet gemakkelijk vinden. Ik kan het niet laten om tenminste voor een team te kunnen juichen tijdens het WK en dus ben ik het internet afgestruind naar Duitse supporter spullen .

Zwaai met de Duitse vlag tijdens het WK

Toen ik tegen mijn vrienden zei dat ik niet bij de pakken neer zou gaan zitten en Die Mannschaft zou gaan steunen, vroegen ze mij hoe. Veel mensen weten niet eens het verschil tussen de Duitse vlag en die van België. Als ze met mij mee willen doen kunnen ze natuurlijk niet met de verkeerde vlag juichen voor het team. (wat een schande zou dat geweest zijn). Dus mochten jullie ook voor Die Mannschaft willen juichen, weet dan alsjeblieft….. dat de Duitse vlag horizontaal zwart, rood, geel is. De vlag van België is zwart, geel, rood en dan verticaal.  Zo dat moest er even uit, want zelf tijdens het surfen naar de vlag kwam ik de vraag naar het verschil tegen.

Maak je huis Mannschaft proof met de Duitse vlag, sjaal en meer

Nadat ik heb gedaan waar ik goed in ben heb ik uiteraard een Duitse vlag gevonden en dat niet alleen! Ook heb ik vele andere attributen gevonden om het Duitse team dit jaar te steunen en het huis op te fleuren. Zo heb ik een prachtige sjaal gevonden (waarmee ik zal gaan zwaaien tijdens de goede wedstrijden van het team).  Zonder schaamte voor het feit dat ons eigen elftal niet mee doet zal je mij zien feesten als het Duitse team een wedstrijd wint. Op de website van de Vlaggenclub vind je van alle landen een mooie vlag van goede kwaliteit. Mijn bestelde Duitse vlag werd de volgende dag meteen al bij mij thuis bezorgd.

Kies een team en juich!

Het heeft geen zin om tijdens het WK met zijn alle maar voor elk team te zijn dat een wedstrijd wint.  Daarentegen kun je beter hetzelfde doen als ik en alvast je huis versieren met attributen die passen bij het Duitse team (of een ander team van je keuze natuurlijk). Zo zit je tijdens die periode niet telkens na te denken over het feit dat ‘’Nederland het veel beter had gedaan als ze mee zouden doen’’. (en, ja ik ken er genoeg die deze uitspraken zeker zullen doen).