keramische BBQ

Heerlijk, de zomer komt er weer aan en dat betekent dat we met zijn allen weer buiten te vinden zijn. Bij het buitenleven kan er een ding absoluut niet ontbreken. Na maximaal twee keer te raden heb je het vast al goed, een barbecue! En om het allemaal een beetje op te pimpen ben ik online gaan surfen naar de mooiste bbq’s. De winnaar uit de test was de keramische BBQ en dat snappen wij  (mijn vrienden en ik) helemaal! Een BBQ als deze is namelijk niet te missen in elke tuin!

De keramische BBQ tegen de rest

Er zijn maar weinig dingen die een keramische BBQ niet kan doen. Hij kwam niet zomaar als beste uit de test, je kunt er meer mee dan je denkt! Om alle verwarring alvast uit de wereld te helpen leg ik je heel graag uit wat een keramische BBQ eigenlijk is. Het maakt voor dit type barbecue in principe niet uit wat voor soort weer het is, want hij doet zijn werk toch wel. Zelfs de meest kleine keramische BBQ is handig, want jouw vlees, vis, groente en zelfs pizza’s kun je hier op bakken. Het grote verschil (dat wat mij opviel) was vooral dat de keramische BBQ breed inzetbaar is. Je hoeft het maar te bedenken en het is op de barbecue te maken.

De keramische BBQ voor de zoetekauw

Omdat er op de website waar ik de BBQ kocht stond dat er pizza mee gemaakt kon worden, bedacht ik daar als zoetekauw wat op! (nee ik ben niet van de ananas op een pizza) Ik heb een appel kaneel pizza  gemaakt. Heerlijk op een pizza bodem en met een bolletje ijs er naast he-le-maal geweldig. Op een andere ‘’normale’’ barbecue was dit niet mogelijk geweest. Alle lezers van winkelsurfen die (net als ik) blij worden van suiker hebben aan de keramische BBQ een goede. Niets is te gek om te maken op deze BBQ.

Nu wil ik weer barbecueën

Nu zit ik wel met alle barbecues die ik voor het testen heb aangeschaft, maar die geef ik weg. Aan de keramische BBQ heb ik genoeg! Alles wat je van een barbecue kunt verwachten, heeft deze barbecue in huis. Geen fijn weer, maar zin om te barbecueën? Met de andere soorten was dit een probleem geweest, maar voor de keramische BBQ niet. Ik was helemaal niet van plan om vanavond weer te gaan barbecueën, maar na het delen van mijn eigen enthousiasme? Barbecue it is!keramische BBQ