USB stick

Je kent het wel. Het is namelijk ieder jaar weer hetzelfde. Je denkt alle cadeaus voor kerst in huis te hebben… en dan gaat het mis. Want ineens bedenk je dat het cadeau voor (pap, mam, oma, opa, tante, oom, vul zelf maar in) wel een beetje magertjes is in vergelijking met de andere cadeaus. En dus moet je verder zoeken. Als je slim bent, dan zoek je niet te ver. Want op je computer en op je telefoon staan vast heel veel leuke foto’s van jou en de persoon in kwestie. Dus even alles uploaden van je telefoon naar een USB stick en van die stick weer naar je pc. Zo heb je op de stick ook altijd nog een back-up staan, voor het geval dat.

En dan. Dan kun je een oneindige hoeveelheid producten laten maken met je foto’s

Van kaarten tot posters. Van behang tot kussenslopen. En van complete fotoalbums tot schilderijen op canvas, plexiglas of metaal. Je kunt echt werkelijk alle kanten op. Dus is het een kwestie van de beste foto’s eruit zoeken, uploaden op de betreffende site en je bestelling te plaatsen. Hierbij denk je natuurlijk wel goed aan de persoon voor wie je het geschenk aan het maken bent.

Je oude fotoalbum verfrissen

Wanneer je ouders zoveel jaar getrouwd zijn, dan is het altijd een leuk idee om een foto van nu en een foto van toen te geven. Maar wanneer je dan door het trouwalbum bladert, dan zie je dat alle bladen er los in liggen en dat de foto’s uit hun plastic driehoekjes vallen. Het wordt dus eigenlijk tijd voor een nieuw, verfrist, trouwalbum. Door de foto’s in te scannen en te bewerken met een filtertje hier en daar kun je iedere foto weer helemaal mooi maken. Je moeder straalt dan weer net als op de dag zelf. Deze foto’s kun je gewoon digitaal aanleveren en er een boek van laten maken. Dan kom je echt met een origineel cadeau aan!
USB stick

Een t-shirt voor je dochter of zoon

Om je zoon of dochter een beetje te plagen met de kerst, kun je natuurlijk een prachtig t-shirt laten bedrukken met een foto van jouw hoofd. En een goede, pakkende tekst eronder. Iets over kamers opruimen of op tijd thuis zijn bijvoorbeeld. Je zult zien dat je eerst flink wat commentaar krijgt, maar dat het daarna al snel het favoriete (slaap-) shirt van je kind wordt.